Una nit màgica amb la nostra canalla

Per primera vegada, aquesta temporada, hem fet la NIT DE CANALLA, una nit especial i exclusivament dedicada a la canalla capgirada. Els nens i nenes havien d’aconseguir que una nit qualsevol després d’assaig es convertís en una gran nit; que els grans poguéssim gaudir d’una nit màgica plena de sorpreses; que es recollís prou fons econòmic per invertir en afers canallils; però, sobretot, havien d’aconseguir fer-se seva aquella nit, fer pinya cooperant amb els altres canallus i passar-s’ho molt i molt bé.

bikinis entrada  I… EFECTIVAMENT, senyors i senyores!   La nit va ser tot un espectacle! Biquinis i entrepans, actuacions, subhasta i sorteig van ser els plats forts de la festa, però el que no s’esperaven els altres capgirats (i tampoc les tècniques) és que les actuacions preparades fossin tan divertides i explosives! Ens van deixar a tots al·lucinats!!! També van sortir els músics ensenyant-nos el seu domini dels instruments tocant-nos la cançó Som, d’Obrint Pas, acompanyats de tres canallus. Fins i tot les 4 tècniques es van animar a fer una mica el ridícul vestides d’una manera… com ho diríem? Ben peculiar! Ah, i no ens oblidem dels ganàpies que van sortir a ballar-nos el taxi amb una coreo d’allò més currada!

tots subhasta

Però tot això no hauria estat possible si no fos per la col·laboració de la canalla en la preparació de la festa i durant el sopar, l’assistència de tots els capgirats que van fer possible la festa, l’ajuda de pares i mares, i molt important: la contribució del Rubén i l’Iluminati en l’equip de so i il·luminació.nenes1

nens1  

GRÀCIES A TOTHOM!!! De ben segur que l’any vinent ho repetirem!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR