PROJECTE “FEM L’ALETA!”: ja tenim el tronc!

El passat diumenge 18 d’Octubre, la canalla vam dur a terme la segona recompensa del projecte “Fem l’aleta!”. Es tractava d’una sortida al Gat Penjat de Caldes de Montbui, i ens ho vam passar d’allò més bé!

Com que vam arribar massa d’hora, vam estar en un parc jugant a mímica mentre esmorzàvem una mica abans d’entrar.

 

A les 10:30h vam anar cap a la sala d’escalada. Allà vam tenir dos monitors que ens van donar consells i van portar la classe molt bé!

El primer que vam fer va ser una fila perquè cada canallu agafés el seu parell de peus de gat. I vosaltres us preguntareu… què és un peu de gat? Doncs bé, és una sabata que diuen que serveix per escalar, però nosaltres creiem que només serveix per torturar! Déu meu, com apreten els dits aquestes sabates! Quin mal!

Un cop tots teníem els nostres peus de gat (sense posar, això sí!) vam començar a fer els estiraments. No sabem perquè, però li vam fer més cas a la noia que portava els estiraments que a les nostres tècniques de canalla quan volen que estirem durant l’assaig, potser aquestes tècniques hauran d’aprendre a fer-ho bé.. 😛

 

SONY DSC

Després d’estirar tots ben estiradets, vam fer uns exercicis per saber com ens havíem de col·locar a la paret. Semblàvem micos tots enganxats allà!

SONY DSC

SONY DSC

Quan ja havíem après a col·locar-nos, vam fer el joc del mocador. Sí sí, el mocador! Aquest joc que odiem tant quan les tècniques de canalla diuen de jugar… Però EP! Que ara jugàvem a la paret!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Mare meva com cansa aquest joc… Necessitàvem agafar forces per a poder seguir! És per això que vam fer una petita pausa per menjar i beure. Ens havien preparat una taula plena de patates, entrepans, cocacoles, fantes… Ens vam fer un fart de menjar!

SONY DSC

Va va va! Ara ja estàvem llestos i a punt per començar a grimpar per les parets nosaltres solets! (Bueno… solets solets… que a baix ens asseguraven eh?). Aquest cop no havíem d’atrapar un mocador o quedar-nos a la paret com micos, ara havíem d’arribar amunt amunt fins a tocar la campana de dalt de tot!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Alguns més cansats que altres, vam acabar d’escalar, ens vam posar les nostres bambes i vam anar cap al parc a dinar! Temps lliure, ball, jocs… i ja van venir a buscar-nos!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Va ser un dia d’allò més divertit!

SONY DSC

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR