28 de novembre 2015: PROJECTE “FEM L’ALETA!”: ja tenim el pom! HEM COMPLETAT EL CASTEEEEELL!!!

completSíííí!!! Per fiii! Senyors i senyores, hem arribat al final del nostre viatge durant aquesta temporada. I, per tant, hem acabat el Projecte “Fem l’aleta!” fent-ho tal com ens ho havíem proposat: coronant el castell! Ja l’hem fet sencer! I el 28 de novembre… va ser moment de celebrar-ho demostrant com ens agrada fer el mico enfilar-nos pels arbres. Vam anar al BOSC VERTICAL!

 

El dia va començar de bon matí, cantant cançons esplaiukis mentre l’autocar ens transportava fins el nostre destí: un espai ple d’arbres i ponts per poder-los travessar. Un cop vam arribar allà ens vam dividir en dos grups segons l’alçada per fer un circuit o un altre, però abans de tot… vam fer-li passar una mica de vergonya a la nostra dos Laia! Era el seu aniversari i, com és tradició, ens va portar gominoles a tooots i toteees!!! Atenció, a continuació podreu veure el “moment gula salvatge” del dia. Mare meva! Ni que no haguéssim esmorzat!

video laia

 

Després d’això ens vam posar tooots els mitjans de seguretat per pujar als arbres i vam cantar el lema que ens havíem anat assajant durant el viatge! Vosaltres sabeu ballar com un pingüí? Nosaltres sí!!! Evidentment, no volem desvetllar el secret.  Així que si ens voleu veure haureu de venir a una de les nostres actuacions i demanar-nos-ho energèticament! Aquí us passem la foto de grup abans de començar l’aventura:

tots

Va ser una experiència brutal! Se’ns va fer curtíssim! Si mireu aquest fotomuntatge, us fareu una idea en què va consistir el nostre dia, tots els canallus estan guapíssims sobre els arbres. Bé… gairebé tots… hi ha alguna foto que hauria d’estar censurada! Jajajajaj! A veure si la trobeu:

video bosc

 

Arribats a aquest punt, tancant la temporada, volem donar les gràcies a tots i totes els que heu fet possible aquest projecte! Gràcies Marc per acompanyar-nos a aquesta sortida, gràcies pares i mares pel suport, gràcies colla per confiar en el projecte… però, sobretot, GRÀCIES CANALLA PER SER COM SOU I PER ESTAR TAN MOTIVATS AQUESTA TEMPORADA!!! Vosaltres sou l’esperit i el futur de la colla! Feu que l’equip de canalla vulguem continuar compartint aquests moments amb vosaltres. Hi ha coses que no tenen preu, i aquests dies no els canviaríem per res!!! Ens trobem la temporada vinent amb nous reptes, noves estones compartides i… Oh! U-le-le!!!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR