10 març 2016: Concurs “1 logo x la canalla!”

Si volem que la canalla formi part del projecte, cal que siguin els primers en prendre decisions.lgo

Com es pot identificar a la canalla castellera? Molt fàcil direu, són els més petits, els de dalt de tot, els que fan l’aleta, els que porten casc, els que es fan estimar, els que dia rere dia et sorprenen, els que malgrat que siguin petits d’edat tenen un cor molt gran, els que sense que ho sàpiguen et motiven. Els admires, els estimes, els hi dónes tot i més del que pots…

A part de tot això, volem que la canalla capgirada se senti part indispensable de la colla… per això hem fet el I concurs de logo, el logo guanyador serà aquell que ens acompanyarà al llarg de tota la temporada i seran ells/es qui decideixin el guanyador.

Pel concurs què cal?

Un bon cartell, on exposi les bases del concurs, així que aquí el teniu:

 

Cal dir que la participació va ser molt alta, tota la canalla va poder exposar el seu logo i, sobretot, explicar al jurat per què havia de guanyar el seu logo i per què representava a la canalla capgirada.

Va ser un concurs amb molta categoria, aquí teniu unes quantes fotos, i si cliqueu sobre la primera imatge podeu veure el video!

tots1

 

2  guanyadora

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR