Projecte canalla 2016: CANALLA EN ACCIÓ!”.

Comencem aquest any amb un nou enfoc sobre el projecte de  la canalla. Tot i que l’any passat va ser tot un èxit, aquest any volem que siguin ells qui decideixin quins valors hem de tenir, quins objectius hem d’assolir i com ho hem de fer.

Serà d’aquesta manera com treballarem els valors del món casteller, a través del procés guiat de les tècniques de canalla i, sobretot, de la cultura castellera. Així doncs, us volem donar una benvinguda al nou projecte 2016, anomenat: “CANALLA EN ACCIÓ!”.

 

Cooperació

Amistat

Noblesa

Acompanyament

Legalitat

Llibertat

Amistat

Equilibri

Nutritiu

Amabilitat

Compromís

Civisme

Igualtat

Objectius

Voleu saber més sobre el nostre projecte?

No us perdeu properes publicacions, veureu com entre tots i totes anem transformant i construint el nostre projecte…

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR