29 de Maig 2016: Bicicletada capgirada

El diumenge 29 de maig la súper canalla i alguns súper castellers van fer una bicicletada fins la… axuuuuus! SALUT!!!

Tot i el gran diluvi de la nit anterior… l’endemà feia un sol impressionant i… llàstima, ja no teníem excuses, hi havíem d’anar sí o sí! Així que rodes inflades, seient apunt i… EH, espera espera, com has dit? Rodes inflades i seient apunt? Ajjajajajaja des de quan cal comprovar si les rodes i el seient estan a punt per anar a fer una bicicletada? Com que a la nostra colla som súper esportistes… (ejem ejem) el matí abans de sortir alguns encara estàvem arreglant les bicis. Que si les rodes, els frens, el silliiiin… bff mare meva, no recordàvem que les bicis tinguessin tantes coses per espatllar-se, oi?

1era foto

 

En fi, quan tot estava en ordre o havia d’estar-ho, ens vam trobar a les pistes d’atletisme del poble per començar amb la ruta. Però clar, un parell d’encantats van arribar tard intentant arreglar l’andròmina que tenien per bici! Tant tard que ens vam trobar ja a la…. axuuuuus! SALUT! És una historia molt llarga…. (si haguéssiu vingut ja sabríeu de què us parlem!!! Jejejeje).

Com es nota que tenim una canalla que val or, van aguantar com uns campions!!!! I els pares ta… bé, els pares anaven fent! Es bromaaa, ells també ho van fer súper bé! Amb cadenes sortides, i canvis de marxes que s’espatllen vam aconseguir arribar!!!

2ona foto

Quan el color rosat havia tornat a les nostres galtes, vam esmorzar i en acabat vam fer alguns jocs com el… TOT S’HI VAL! Els súpers castellers que ens acompanyaven no estaven acostumats a jugar i va ser molt divertit fins que van entendre el funcionament del joc. Després de jugar vam agafar les bicis i vàrem posar rumb a Castellar! Pel camí vam anar a veure el pi de les tres branques. Moment hippie total: tots agafats el vam abraçar a veure si ens donava forces per seguir amb la ruta i aconseguir fer el 3d7 estimat! També li vam fer un pilar! Amb músics i tot, que de pals en van fer gralles! Vam deixar el pi enrere i vam arribar!!! Tots d’una peça!!! Fins i tot va arribar sencer el sillín de la… Júlia! Muahaha!

La bicicletada va ser tot un ÈXIT!! T’apuntaràs a la següent?????

3era foto

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR