Actuació capgirada 26 de febrer

A les 12h pilar a les pistes i a les 13h actuació a la passada de Sant Antoni

29bc4b75-574c-4f03-bbbc-a118fa4f5775

Com cada any, aquest febrer col·laborem a la passada de Sant Antoni de Castellar, però aquest any, a més, abans de l’actuació farem un pilar de col·laboració al 1r Duatló de Carretera de Castellar del Vallès que organitza el Dimension Club Triatló. Un cop haguem fet el pilar a les pistes d’atletisme anirem directament cap a la Plaça del Mercat a fer els pilars i actuació per la passada.

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies