Actuació a Vilavenut 2.017

Dia total de estiu amb bona companyia, al matí banyada al llac de Banyoles i un bon picnic per dinar.
A la tarde actuació a Vilavenut amb Esperxats, tots aguantan com campions tot el sol que ens queia a sobre, i una calor bastan insoportable, extrany que algú no s’hages torrat com un pollastre a l’ast, tot i així molt bona actuació.
Hem portat pilar axecat per sota, feia molt de temps que no es treia a plaça.

Esperxats pd4,2d6,4d6,3d6,pd5 (c), pd4.
capgiratscdv pd4xs,3d6,id4d6,4d6,id3d6a,2xpd4.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies