Casament a la Casa del Mar a Sant Pere de Rives

Gràcies al Sr. Auleda per les fotos que ens ha enviat del casament de la seva filla.

Aqui tenim un escrit que ens ha fet arrivar per agrair la nostra actuació

M’imagino que per a vosaltres no té massa valor però és una manera d’agraïr-vos que haguessiu  vingut al casament. La vostra actuació, juntament amb un grup de “batucada” que va venir a quarts de 12 de la nit varen donar un to de paīs apreciat per tothom, sobretot pels forasters que varen quedar embadalits dels castells i pilars. Gràcies

Moltisimes gràcies sr. Auleda per haver confiat en nosaltres, per nosaltres també ha sigut un dia molt especial per haver-nos deixat particiar en un dia tan important en la vida de la seva filla.

Enhorabona als nuvis.

 

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies