COMENÇA EL SEGON TRAM DE TEMPORADA!

Les Angles s’ha convertit en un lloc amb una de les nostres places preferides, una de les nostres actuacions amb més públic i un punt de reunió i disbauixa dels capgirats i capgirades! Un any més, ha estat un gran cap de setmana, però ara toca seguir amb l’emoció d’aquests dos dies i seguir treballant perquè…

COMENÇA EL SEGON TRAM DE TEMPORADA!
Tres assajos, dues actuacions… i ja hem fet l’agost!

Els assajos d’agost

22, 24 i 28 d’agost

Un any més, duet de Sants: Sant Llorenç Savall i Sant Feliu del Racó. I això és només el principi! Ja us avancem que comencem el segon tram de temporada molt forts i amb actuacions molt canyeres… és per això que necessitem que TOTHOM vingui a assaig!!!
Assajos d’agost:
dimarts 22, dijous 24* i dilluns 28.
*#biquinejaperlacanalla

Fem poble fent pinya!

Sant Llorenç Savall
25 d’agost, 19.30h

Quan?
19.00h a plaça
19.30h ACTUACIÓ

On?
A plaça (Plaça Major). Una de les millors places que tenim!
Amb qui actuem?

Actuació en solitari però amb un públic molt entregat! (i una gran festa després d’actuació!)

Sant Feliu del Racó
27 d’agost, 13h

Quan?
12.30h a plaça
13.00h ACTUACIÓ

On?
Plaça del Doctor Puig

Amb qui actuem?
Actuació en solitari (recomanem posar-vos crema solar i portar aigua!)

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies