Festa Major Sant Quirze 2017

Actuació de Castellers De Sant Cugat, Sagals D’Osona i Castellers de Castellar del Vallés.

Els Castellers de Sant Cugat, que han obert plaça, han carregat i descarregat un 3 de 7, i dos 4 de 7, un d’ells coronat dos cops. Els Sagals, per la seva banda, han ofert un 3 de 7, un 4 de 6 amb agulla i un 4 de 6. Els Capgirats  han iniciat la seva actuació amb un 3 de 6 amb agulla, seguit per un 5 de 6 i un 4 de 6. Una lluïda ronda de pilars ha posat el punt final a la jornada castellera.

Sant Quirze portada

 

 

 

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies