Actuaciò a Les Angles 2018

Dissabte 11 d’Agost vam fer una exhibiciò castellera nomès arrivar a Les Angles. Un cop acabada l’exhibiciò, els nostres amics de Les Angles ens van convidar a fer un esmorçar per agafar forçes. Vam pujar am el tele cabina a les pistes de ski a on vam pasar una bona estona tots els capgirats i alguns escaldats, vam dinar i vam fer un petit assaig tot i que ens va sorpendre la pluja vam poder assajar. Vam baixar amb el tele cabina a agafar el bus i cotxes per anar al poble de Matemale a l’allotjament. El poble de Matemale també estaven de festa major i quan ens van veure arribar es van quedar sorpresos de tanta gent, tot i així ens van demanar si podiem fer una actuaciò castellera diumenge al migdia. Vam poder gaudir de la festa major amb una bona orquestra al vespre i castell de focs.
 
Diumenge 12 d’Agost vam sortir a la Plaça de Matemale a fer actuaciò a on el poble va gaudir molt i gent del públic que es va posar a pinya. A la tarde vam començar actuaciò a la Plaça de la vila de les Angles i tot acabar pilars d’entrada es va posar a ploure, tot i així no ens va desanimar la pluja ni als Capgirats ni al públic, ens vam anar tots a la sala d’actes a on ens van venir a ajudar castellers de la Cerdanya.
 
Hem fet 2pd4, 4d6, 3d5xsn, 3d6a pd4xs i finalment 4d5 amb una pinya on ha participat gent del públic. Un públic que, per cert, ha estat espectacular! Gràcies a tothom!
 
Gràcies Colla Castellera De La Cerdanya per la vostra ajuda a pinya, Castellers de Caldes, al poble de Matemale per l’acollida i principalment per fer-ho posible a Les Angles Le Village Station

Us deixem uns enllaços on podeu gaudir de les espectaculars fotos gràcies a Milós Garcia i Joan

Petit Dejeuner 

Capgirats a Matemale

Assaig a pistes de Ski Les Angles

Actuaciò a Les Angles

Mes fotos de la sortida a les Angles

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies