Som de 7!!!!

Som de 7!!!!

Actuació històrica dels capgirats a Caldes

El passat diumenge 11, els capgirats vam fer la nostra última actuació de la temporada a Caldes de Montbui, on vam compartir plaça amb els Castellers de Caldes, que són els seus padrins i celebraven la seva diada, i els Nyerros de la Plana.

Portàvem molts mesos assajant el que, per fi, vam aconseguir descarregar amb solvència, emoció, cooperació i satisfacció per la feina feta: vam descarregar per primera vegada el 3 i el 4 de 7! Vam escriure una nova i important pàgina a la història capgirada, en què el pd5 va posar la cirereta al pastís perquè la diada esdevingués la millor de la història i la culminació dels grans objectius de la temporada.

Vam començar la diada amb un pilar de dol en record de la Sara, qui trobem a faltar. A continuació vam fer un pd4 i pd4xs simultanis, sent aquest últim el 20è de la temporada. Amb la primera ronda vam portar 4 de 7 i el vam aconseguir descarregar! Això ens va donar forces per encarar una segona ronda on vam presentar el nostre castell espina: el 3 de 7. Un castell que se’ns havia resistit el 2016 fent un intent i el 2017 carregant-lo. A Caldes vam poder demostrar tot el treball que havíem fet als assajos descarregant-lo amb la màxima concentració. En tercera ronda vam descarregar un castell de volum, un 5 de 6. Finalment vam concloure amb el pd5 i un pd4 de sortida.

Gràcies a aquesta actuació, els Castellers de Castellar rebrem el Premi Baròmetre Casteller, que es dona a les colles que assoleixen un pis més durant la temporada. L’entrega del premi es farà a la propera Nit de Castells, una iniciativa de la Revista Castells.

collage

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies