Tallers a l’escola JOAN BLANQUER

Els Capgirats hem estat realitzant diferents tallers de castells a l’escola Joan Blanquer per a l’alumnat d’I3 fins a 6è de primària. La iniciativa forma part de “Vivim a Castellar”, un projecte impulsat per l’escola amb la col.laboració d’associacions del poble que té com a objectiu aproximar l’alumnat a les entitats i fer conèixer la varietat de propostes que s’ofereixen a la vila. L’alumnat ha participat amb interès i curiositat en les activitats proposades pels castellers i la setmana ha acabat amb un pilar aixecat pels nois i noies del cicle superior.

Aquest tipus de taller és un servei que oferim a escoles, entitats i empreses. Si en voleu més detalls consulteu la nostra web http://capgirats.cat/serveis/ o bé envieu un correu a tecnica@capgirats.cat

Enllaç a l’àlbum de fotosIMG-20190211-WA0013

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies