VIII Jornada d’Educació Infantil

VIII Jornada d’Educació Infantil

Amb l’objectiu d’aconseguir coordinar-se i treballar en equip per assolir un objectiu comú, els Capgirats hem organitzat un taller per a mestres dins la VIII Jornada d’Educació Infantil. Després d’una xerrada sobre els reptes i les oportunitats del treball en equip a càrrec de la mestra i psicopedagoga Anna Serra, els més de 80 mestres assistents han participat en un dinàmica per coordinar-se dins un equip i, seguidament, s’han organitzat en grups per conèixer com es munta una pinya, com treballa el tronc i la tècnica bàsica per enfilar-se i col.locar-se.

Finalment, s’ha pogut muntar una estructura com a cloenda d’aquesta jornada de treball cooperatiu. Des de la colla agraïm la implicació i participació de totes les participants en les diferents dinàmiques i activitats proposades.

Aquesta Jornada ha estat organitzada pel Servei Educatiu del Vallès Occidental VIII i hi han col.laborat el Departament d’Educació i els Ajuntaments de Castellar, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat.

Enhorabona! Ha estat un matí de reptes col.laboratius assolits.

 

Fotografies

tallerCRP

 

 

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies