Col.laboració amb Ball de Gitanes

Col.laboració amb Ball de Gitanes

Aquest diumenge hem fet una col.laboració a la ballada anual de Ball de Gitanes de Castellar al pavelló Joaquim Blume. Hem fet un pilar aixecat acompanyant les diferents colles de l’entitat, hem participat en una ballada conjunta de la polca i finalment hem aixecat un pilar mentre ballava el grup de veterans. Les darreres notes de la música s’han fos amb les gralles i els balladors han voltat el pilar cloent així una col.laboració molt especial.

Agraïm a Ball de Gitanes la seva invitació i esperem seguir fent poble plegats.

Fotografies

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies