Festa Major de Montcada

Festa Major de Montcada

Aquest diumenge hem tornat a actuar a Montcada i Reixac compartint plaça amb la colla local, els Minyons de Santa Cristina d’Aro i els Castellers de Mollet. Hem descarregat un pilar de 4 aixecat per sota, un 3d6 amb agulla i un 3d6. També hem portat a plaça un castell que aquest cop se’ns ha resistit, el 4d7, i que ha acabat  amb dos intents desmuntats. Hem tancat l’actuació amb dos pilars de 4 simultanis.

Fotografies de l’actuació en aquest enllaç

 

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies